Schrijf je in als standhouder op M-Fair 2024

Mechelen organiseert tijdens de Week van de Fairtrade 2024 opnieuw een festival voor eerlijke en duurzame mode: zet je schrap voor de tiende editie van M-Fair! M-fair zal plaatsvinden in het stadhuis van Mechelen en het Huis van de Mechelaar. Daar kunnen bezoekers terecht voor workshops, lezingen, een tentoonstelling én het kloppende hart van M-fair: een markt met de leukste winkels uit Mechelen en daarbuiten.

Inschrijven voor M-fair

Markt 

Je kunt je vanaf nu inschrijven als standhouder voor deze markt op M-fair: doe mee en toon je in Mechelen en Vlaanderen als pionier op vlak van eerlijke kledij/lifestyle.

We verdelen de markt in twee onderdelen:

  • Fair/duurzaam (winkels die kledij verkopen met een keurmerk, certificering of label op vlak van fairtrade/duurzaamheid)
  • Makers (denk upcycling van materialen tot oorbellen, hoeden, kledij, juwelen…)

We sluiten de inschrijvingen af op 18.08.2024. Inschrijven is gratis! We doen wel eerst een screening op vlak van enkele criteria: fair, duurzaam, lokaal, tweedehands, circulair… Want op M-fair maken we er een punt van dat een mode-industrie, zonder uitbuiting van mensen en mét respect voor het milieu, mogelijk moet zijn.

Wanneer

6 oktober 2024: M-Fair markt tussen 11 en 17u

De M-fair vindt plaats in kader van de Week van de Fairtrade. Benieuwd of jouw aanbod voldoet aan de criteria van eerlijk en/of duurzaam?

Neem hier eens een kijkje voor inspiratie:

Inschrijven voor M-fair