Verjaardagskalender Mondiale raad

Mechelse ontwikkelingsorganisaties verkopen verjaardagskalender

kalender

Nog op zoek naar een leuk geschenk? Wat dacht je van de mooie verjaardagskalender van de Mondiale Raad? De opbrengst van deze kalender gaat integraal naar de Mechelse ontwikkelingsorganisaties en hun projecten in het Zuiden. Bekijk hier de digitale versie van de kalender.

De Mondiale Raad van Mechelen heeft een verjaardagskalender ontworpen met foto’s en citaten van 25 Mechelse ontwikkelingsorganisaties. De opbrengst van de verkoop van de verjaardagskalender gaat integraal naar deze organisaties en hun duurzame ontwikkelingsprojecten in het Zuiden. 

De 25 deelnemende organisaties zijn 11.11.11, Afractie, AZV, Broederlijk Delen, Collectief Kanaga, Cubanismo, Damiaanactie, Hulpcomité Guatemala, Impore, Ingobye, Kuntangdafero, Kurukshetra, La Lumière de l’Afrique, Mama Lufuma, Mana Mfasha, Oxfam Wereldwinkels, Plan International België, Samarpan, Sanankoroba, SISP, TPSI, UNICEF (coverfoto), Glocal4impact, WSM en Amnesty International.

De verjaardagskalender is verkrijgbaar voor 10 euro bij de deelnemende organisaties. Je vindt hun contactgegevens bij Mondiale Raad. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de organisatie van wie je de kalender koopt.