Verjaardagskalender Mondiale raad

Mechelse ontwikkelingsorganisaties verkopen verjaardagskalender

kalender

Nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Wat dacht je van de mooie verjaardagskalender van de Mondiale Raad? De opbrengst van deze kalender gaat integraal naar de Mechelse ontwikkelingsorganisaties en hun projecten in het Zuiden. Bekijk hier de digitale versie van de kalender.

De Mondiale Raad van Mechelen heeft een verjaardagskalender ontworpen met foto’s en citaten van 25 Mechelse ontwikkelingsorganisaties. Nu door corona de kerstmarkten en straatacties wegvallen, zien veel organisaties hun inkomsten verminderen. De opbrengst van de verkoop van de verjaardagskalender gaat dan ook integraal naar deze organisaties en hun duurzame ontwikkelingsprojecten in het Zuiden. 

 

De 25 deelnemende organisaties zijn 11.11.11, Afractie, AZV, Broederlijk Delen, Collectief Kanaga, Cubanismo, Damiaanactie, Hulpcomité Guatemala, Impore, Ingobye, Kuntangdafero, Kurukshetra, La Lumière de l’Afrique, Mama Lufuma, Mana Mfasha, Oxfam Wereldwinkels, Plan International België, Samarpan, Sanankoroba, SISP, TPSI, UNICEF (coverfoto), Glocal4impact, WSM en Amnesty International.

De verjaardagskalender is vanaf nu verkrijgbaar voor 10 euro bij de deelnemende organisaties. Je vindt hun contactgegevens bij Mondiale Raad. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de organisatie van wie je de kalender koopt.

De kalenders zijn ook beschikbaar bij: 

Boutique Bysonder 
Adegemstraat 102
2800 Mechelen
+32 15 55 38 33
welkom@thofbysonder.be
Open van woensdag tot zondag van 10 tot 17 uur.