vrouwen-in-het-rijstveld.jpg

Wedstrijd Mechelen Mondiaal voor SDGs

Wedstrijd Mechelen Mondiaal voor SDGs

SDGs
Elk jaar kunnen Mechelse organisaties met ontwikkelingsprojecten in het Zuiden meedoen met een wedstrijd van Mechelen Mondiaal. Organisaties die samen met hun partner in het Zuiden sterk bijdragen aan de SDGs (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) komen in aanmerking. De wedstrijd duidt telkens twee winnaars aan: één ngo en één vierde pijlerorganisatie. De prijs?
33.535 euro te verdelen over de twee winnaars. Lidmaatschap van de Mondiale Raad is verplicht.

Doe een aanvraag
Je kunt het wedstrijddossier enkel online indienen. Vul het e-formulier in ten laatste op 30 april 2020. Wie weet is jouw organisatie dit jaar bij de winnaars?

Opgelet! Mondelinge toelichting is verplicht! Deze vindt plaats, onder voorbehoud van gunstige evolutie Coronacrisis, op dinsdag 19 mei in Mechelen! Hou deze datum alvast vrij in je agenda.

Doelstelling van deze wedstrijd
Mechelen draagt financieel bij aan duurzame ontwikkeling in het Zuiden. Dit gebeurt via
projecten waar  geëngageerde Mechelaars zich voor inzetten. Mechelaars zijn hier van op de hoogte via allerlei kanalen en activiteiten. De stad Mechelen heeft met deze wedstrijd de ambitie om twee projecten in de wereld financieel te ondersteunen en ze extra in de kijker te zetten. Op deze manier wil de stad Mechelen de internationale solidariteit bij de Mechelaar vergroten. De winnende projecten moeten de SDGs uitdragen, zowel in
Mechelen als in hun project in het zuiden.

Dit reglement is van toepassing.
Bekijk hier handige tips voor het indienen van een aanvraag.

Heb je nog vragen? Mail dan naar mondiaal.beleid@mechelen.be