Catering op M-fair

Ben je moe van het shoppen op de fairtrademarkt? Kreeg je honger en dorst na die interessante workshop? 

Bar door Oxfam Wereldwinkels Mechelen

Gelukkig zorgt Wereldwinkel Mechelen weer voor overheerlijke fairtrade drankjes in onze bar in de foyer. Van een fairtrade kopje thee of koffie tot een sapje of een glaasje wijn... de vrijwilligers van de Wereldwinkel zullen je met de glimlach laten genieten van een eerlijke dorstlesser. 

Foodtruck door Patty's Kitchen

Op het Cultuurplein vind je een foodtruck met lekkere veggie hapjes. Patty is een food entrepreneur met Chileense roots, geboren en opgegroeid in Chili. In 2009 emigreerde ze naar België, waar ze nu al 7 jaar actief is als ondernemer in de voedingssector. Gedurende 5 jaar heeft ze de mensen laten genieten van gezonde en originele gerechten met een Zuid-Amerikaanse twist in haar toenmalige koffie- en brunchbar "Sister Bean" in Mechelen.

Sinds vorig jaar ligt de focus op haar cateringbedrijf "Patty's Kitchen", waar haar geliefde empanadas de sterren van het verhaal zijn, samen met artisanale quiches, de kleurrijkste salades en gebak. Voor M-Fair brengt Patty veganistische en vegetarische empanadas mee. Hiermee kun je genieten van een gezonde snack, geïnspireerd door haar geliefde thuisland Chili.