Lidmaatschap Mondiale Raad 2024

Mondiale RaadHet stadsbestuur van Mechelen nodigt Mechelse organisaties en inwoners van Mechelen uit om lid te worden van de Mechelse Mondiale Raad. Deze adviesraad brengt verschillende verenigingen en individuele Mechelaars samen die in Mechelen of via een project in de wereld werken aan mondiale rechtvaardigheid of die vanuit interesse voor een eerlijke wereld willen meedoen.

Als lid van de Mondiale Raad houd je mee de vinger aan de pols van het Mondiaal Beleid in Mechelen. Advies geven is een belangrijke pijler van de werking van de Mondiale Raad. Daarnaast kan je er gemakkelijk partners vinden voor het organiseren van allerlei activiteiten. Samen sterk, is het motto.

Lid worden

Vul snel het e-formulier in en maak in 2024 mee werk van Mondiaal Beleid in Mechelen. Je kunt lid worden als 'individueel geïnteresseerde Mechelaar' of als Mechelse organisatie. Als organisatie moet je een effectief en een plaatsvervangend lid inschrijven. De Mondiale Raad vergadert ongeveer 6 keer per jaar in Mechelen. Daarnaast organiseert de Mondiale Raad allerlei sensibiliserende activiteiten, waaronder een kerstmarkt.

Bekijk de statuten van de Mondiale Raad. Ontdek welke Mechelse organisaties in 2023 lid waren.