Duurzame informatiemarkt voor Mechelse horecaondernemers

SAVE THE DATE: 9 mei, 10 uur, Stadhuis Mechelen


Op 14 mei vieren we de internationale dag van de eerlijke handel, World Fair Trade Day. Overal ter wereld wordt actiegevoerd voor een wereldhandel waarin sociale rechtvaardigheid centraal staat. Als FairTradeGemeente zet de Stad Mechelen daar ook op in. Dit jaar moedigen we de Mechelse horeca aan om eerlijke en duurzame producten aan te bieden in hun zaak. Dagelijks duurzame voeding op je bord, gezond voor de mens en geteeld met respect voor het milieu? Steeds meer mensen willen dat. En de producenten van het lekkers dat we elke dag eten (zoals cacao, bananen of koffie), verdienen een eerlijk loon voor hun werk: daar is toch iedereen van overtuigd?

Ontdek hoe jij hier als horecaondernemer aan kan bijdragen, tijdens de ‘duurzame informatiemarkt voor Mechelse horeca’!

Op maandag 9 mei nodigen we de Mechelse horecaondernemers uit om te komen kennismaken, proeven en netwerken in de Keldermanszaal (binnenkoer stadhuis Mechelen) en dit van 10 tot 12 uur.

Wil jij duurzame en/of faire producten leren kennen en contact leggen met de leveranciers van deze producten? Kom dan zeker langs op maandag 9 mei. Op de infomarkt kan je onder andere fair trade koffie, thee, wijn, lokaal geproduceerde voeding, maar ook duurzame verpakkingsmaterialen leren kennen. Ook informatie over duurzaam verbouwen komt aan bod. 

Met welkomstwoord stadsbestuur en een duurzame receptie! 

Duurzame informatiemarkt voor Mechelse horecaondernemers
Maandag 9 mei van 10 tot 12u (doorlopend)
Keldermanszaal (Grote Markt 21, Mechelen, binnenkoer stadhuis)
Gratis
Inschrijven verplicht via dit e-formulier